#2ος Διαγωνισμός Giannis Whisky and Travel: A Dram from the Past


Δύο τυχεροί νικητές θα δοκιμάσουν από ένα μοναδικό sample (5cl) από το παρελθόν.

Ο πρώτος τυχερός θα δοκιμάσει τη παλιά ετικέτα του GlenGoyne 21 ετών(43%). Μια εμβληματική εμφιάλωση με αρκετά βραβεία στο ενεργητικό της.

Ο δεύτερος τυχερός θα δοκιμάσει το εξαιρετικά σπάνιο distillery bottling Glendullan 12 ετών(47%).

Αν λοιπόν θέλετε να δοκιμάστε ένα από αυτά τα Whisky τότε ο τρόπος είναι απλός: μέχρι τη Παρασκευή 30/06, κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook, κάντε like στο post και γράψτε ένα σχόλιο, απαντώντας στην ερώτηση: πιά είναι η αγαπημένη σας εμφιάλωση ουίσκι κάτω των 60 ευρώ, και μπείτε στην κλήρωση.

  • Για να συμμετέχετε απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε κλείσει το 18 έτος της ηλικίας σας και να σας αρέσει το καλό Whisky!!

Καλή επιτυχία

#A_Dram_from_the_Past

—————-

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην ιστοσελίδα μας στο facebook (https://www.facebook.com/Giannis-WhiskyTravel-698365543530781/ ) από την 27/05/2017 μέχρι την 03/06/2017.

Η διαδικασία συμμετοχής στον εν λόγω διαγωνισμό είναι η εξής: Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook, Κάντε like στο Post και αφήστε σχόλιο με την αγαπημένη σας εμφιάλωση ουίσκι κάτω των 60 ευρώ.

Ο κάθε νικητής θα ειδοποιηθεί για το αποτέλεσμα της κλήρωσης με private message στο facebook μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

Επίσης οποιοσδήποτε συμμετέχων ή και ο νικητής μπορεί να ακυρωθεί, λόγω μη συμμόρφωσης και αποδοχής των παρόντων όρων σε οποιοδήποτε στάδιο του Διαγωνισμού, ακόμα και κατά το στάδιο παράδοσης ή και παραλαβής του δώρου. Ειδικότερα οποιοσδήποτε συμμετέχων και ή ο νικητής μπορούν να ακυρωθούν για τους εξής λόγους:

Α) Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο νικητής είναι ανήλικος (κάτω των 18 ετών) το οποίο απέκρυψε κατά τη δήλωση της συμμετοχής του

Β) Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο, η προσπάθεια επικοινωνίας με αυτόν για την παραλαβή του δώρου αποβεί άκαρπη.

 

Φιλικά

Giannis Whisky&Travel

..........Share the passion